fbpx
0,00 

Cart

0

One to One Workshop

Workshop 1-1

Îmi place să ajut și o fac cu drag! Am fost și eu la început și știu că informațiile importante se obțin în ani de experiență, așa că, investiția în dezvoltarea ta este cea mai valoroasă. Te dezvolți mai repede, deci câștigi timp.
Dacă ești aici și îți place activitatea mea, m-aș bucura să avem ocazia să ne cunoaștem și să parcurgem împreună toate detaliile pe care le aplic cu succes în fotografia de eveniment, de cuplu sau de familie. Prin intermediul acestui workshop vom forma împreună o bază solidă cu care să începi să te dezvolți în direcția dorită.
Workshop 1-1 | Online
Dacă timpul sau distanța nu îți permit să ne întâlnim personal, ne întâlnim online. Vom organiza un call de 2 ore în care vom lămuri împreună toate curiozitățile și întrebările pe care le ai.
Preț: 100€
Workshop 1-1 | Photo Session
Acest workshop se va desfășura în cadrul unei ședințe foto de 2 ore, realizate împreună în timpul căreia te voi îndruma și îți voi arăta micile detalii pe care le aplic în ședințele foto și cum fac să ajung la rezultatele dorite.
Preț: 200€
Workshop 1-1 | Editing Session
Știu că sună a curs dar nu e. E un workshop de 2 ore în care ne putem întalni fizic sau online. Te voi învata să înțelegi cum funcționează Adobe Lightroom și vom trece prin tot procesul, de la selecție și până la livrarea fotografiilor către client. Preset-urile mele “Weddings Bundle” vor face parte din procesul tău de editare, îți voi arăta cum să le adaptezi oricărei situații și ce fac eu ca să ajung la rezultatele dorite, indiferent de stilul de editare.
Preț: 200€
Workshop 1-1 | Full Day
În acest workshop de o zi sau două vom parcurge toate subiectele care te interesează și îți voi răspunde la toate întrebările și curiozitățile.
Vom discuta despre modul în care fotografiez eu, despre felul în care interacționez cu clienții mei, despre workflow (de la selecție și până la livrarea fotografiilor către client), marketing, promovare și multe alte detalii importante care te vor ajuta pe viitor.
Vei învăța cum să îți pregătești și să îți setezi aparatul, cum să alegi lentilele potrivite, tehnici de încadrare și compoziție, posing, vei învăța să vezi lumina naturală și să lucrezi cu ea, folosirea unui blitz extern sau a luminii continue. 
Vom aplica practic tot ce am discutat în cadrul unei ședințe foto care va avea loc în aceeași zi alături de un cuplu real. Te voi învăța să înțelegi cum funcționeaza Adobe Lightroom și vom trece prin tot procesul, de la selecție și până la livrarea fotografiilor către client.
Preset-urile mele “Weddings Bundle” vor face parte din procesul tău de editare, îți voi arăta cum să le adaptezi oricărei situații și ce fac eu ca să ajung la rezultatele dorite indiferent de stilul de editare.
Vei participa la un eveniment REAL alături de mine (nuntă, botez, ședință foto) ca să vezi exact care e abordarea mea și cum ajung la rezultatele dorite. 
Preț: 500€
Ajutorul nu se termină aici! Indiferent de tipul de workshop pe care alegi să-l facem împreună sigur vor mai apărea întrebări, așa că vei avea acces într-un grup de whatsapp unde mă vei putea întreba orice iar eu îți voi răspunde punctual și detaliat în măsura în care timpul îmi permite.
Hai să ne cunoaștem!
Follow me on:

Copyright © 2022 Paul Brus Photograhy

Powered by BeOnline Agency

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram